Skip to content

Salát s gorgonzolou a hruškou

Oblíbený salát mého muže. Gorgonzola mu dává výraznost a sytost, hrušky zase svěžest a sladkost. Balsamico už jen konečný šmrnc. Je lehký jako vánek a přesto zasytí i pupek mého muže. A to že jako základ dávám listy z řepných lístků, to mu neříkej. On by ho pak nepapkal, protože řepa je přece fuj. Je hotov raz dva, tak ho zkus i ty.


15 minut v kuchyni

2 plné pupky


Ingredience

na salát:

4 pořádné hrsti lístků červené řepy
150 g gorgonzoly
2 hrušky
balsamico crema

Jak na to?

1. Lístky červené řepy omyju a dám na dno misky.

2. Gorgonzolu nakrájím na kostky, hrušky také a pokladu jimi salát.

3. To celé zakápnu balsamicem crema dle chuti a podávám.

Nech si čvachtat